Φωτογράφοι Ηράκλειο Κρήτης

Χρειάζεσαι φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμουβάπτισης ή αρραβώνανεογέννητουεπαγγελματικών χώρων. Χρειάζεσαι ψηφιακό άλμπουμεκτύπωση και επεξεργασία φωτογραφιών ή αεροφωτογράφιση και φωτογράφιση με drone;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλεις έναν φωτογράφο σε Ηράκλειο Κρήτης, κάνε την αναζήτησή σου και βρες τον ιδανικό φωτογράφο για εσένα.

Πως να διαλέξεις φωτογράφο;

Ενημερώσου για τις προηγούμενες δουλειές του και την εμπειρία του. Το αμέσως πιο σημαντικό βήμα είναι να κλείσεις ένα ραντεβού στο studio για να αποκτήσεις μια πρώτη εντύπωση. Ζήτα να δεις δουλειες του

Με τόσους πολλούς ιστότοπους επαγγελματιών και κοινωνικούς λογαριασμούς στα μέσα ενημέρωσης, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι ψάχνετε. Το πρώτο πράγμα, φυσικά, είναι ότι έχουν έναν ιστότοπο. Εάν ο επαγγελματίας απλά χρησιμοποιεί το Facebook για όλη την επιχείρησή του, αυτό μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία ότι μπορεί να στερείται εμπειρίας ή επαγγελματισμού.

Portfolio – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Το πρώτο είναι το χαρτοφυλάκιό (portfolio) τους, το οποίο θα σας δώσει μια αίσθηση του τι πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη δουλειά τους. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τους τύπους γάμων των οποίων απολαμβάνουν την παραγωγή ή και τη λήψη. Όπως επίσης και μια αίσθηση για το συνολικό τους στυλ. Μπορεί να παρατηρήσετε μια συνέπεια στη δουλειά τους, και εάν συμφωνεί μαζί σας, κρατήστε τους στη λίστα σας! Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ των έργων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ευπροσάρμοστοι και είναι σε θέση να ρυθμίζουν και να προσαρμόζουν το έργο τους ανά πελάτη, ή μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχουν ακόμη μια ισχυρή αίσθηση του τι είναι καλύτερο.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερά από ένα συγκεκριμένο στυλ, σημειώστε τι σας άρεσε στο χαρτοφυλάκιό τους και όταν έρθετε σε επαφή ρωτήστε εάν έχουν παρόμοια δουλειά στην οποία μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.

Website – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Το δεύτερο μέρος του ιστότοπού τους που θέλετε να διαβάσετε είναι το blog τους. Ένα από τα πράγματα που ψάχνετε εδώ είναι ότι έχει πρόσφατα ενημερωθεί, δείχνοντας ότι είναι ενεργοί, κάνουν κρατήσεις από πελάτες και βγάζουν εξαιρετική δουλειά. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι ο εαυτό σας. Όχι, προφανώς δεν θα είστε κυριολεκτικά στο blog τους, αλλά θα πρέπει να ψάξετε για ζευγάρια και γιορτές που αισθάνεστε ότι θα μπορούσαν να είναι εσείς. Εάν είστε σε θέση να δείτε τον εαυτό σας σε αυτό το έργο του επαγγελματία, είναι μια καλή πιθανότητα ότι είναι κατάλληλος για το γάμο σας.

https://www.facebook.com/G.Halampalakis/

1. Επιλέξτε το στυλ της φωτογράφησης σας

Αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ το στυλ της φωτογράφησης του γάμου σας, μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι! Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα περισσότερα ζευγάρια δεν συνειδητοποιούν πόσες διαφορετικές μορφές φωτογραφίας γάμου υπάρχουν στην πραγματικότητα. Αλλά, ακριβώς όπως πρέπει να γνωρίζετε το στυλ του γάμου σας προτού αρχίσετε να σκέφτεστε τα λουλούδια ή το ντεκόρ, έτσι πρέπει να ξέρετε τι στυλ φωτογράφησης  αγαπάτε προτού να αρχίσετε να κοιτάτε φωτογράφους γάμων. Έχουμε πραγματικά ένα εύχρηστο κουίζ για να καθορίσουμε ποιο στυλ φωτογράφησης γάμου είναι τέλειο για σας!

Στυλ φωτογράφησης γάμου (με λίγα λόγια)

Καλλιτεχνικό – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Οι φωτογράφοι καλλιτεχνικής φωτογράφησης δημιουργούν κυρίως τέχνη καταγράφοντας την ιστορία της ημέρας σας. Κάθε στιγμή έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε μια φωτογραφία που θα μπορούσε να είναι ένα αυτόνομο κομμάτι σε μια γκαλερί τέχνης.

Φωτορεπορτάζ  – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Σκοπός του να είσαι φωτορεπόρτερ είναι να καταγράψεις χωρίς διακρίσεις την ημέρα του γάμου ως σύνολο, όχι μόνο τις προγραμματισμένες στιγμές. Το φωτορεπορτάζ ξεκίνησε στις εφημερίδες, οπότε μην ξεχνάτε ότι δεν θα πάρετε στημένες πόζες εάν προσλάβετε έναν πραγματικό φωτορεπόρτερ. Εάν δεν σας αρέσει να ποζάρετε ή να στήνεστε, τότε η πρόσληψη ενός φωτορεπόρτερ μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Παραδοσιακό – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Ένας παραδοσιακός φωτογράφος εκτιμά τα σημαντικά σημεία ενός γάμου και θα τα συλλάβει για σας με τέχνη και χάρη. Μπορείτε να περιμένετε, όμως, μια πιο σύγχρονη έκδοση από αυτή των φωτογραφιών που υπάρχουν στο γαμήλιο άλμπουμ των παππούδων σας. Οι παραδοσιακοί φωτογράφοι γάμου επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στη λήψη των λεπτομερειών που είναι σημαντικές για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειακών φωτογραφιών, της διακόσμησης και άλλων εικόνων που μπορεί να έχετε στη λίστα σας.

Editorial – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Αν αγαπάτε την εμφάνιση της φωτογραφίας σε περιοδικά όπως το Vogue, το ELLE και το Marie Claire, τότε ίσως σας αρέσει να φωτογραφηθείτε στον γάμο σας με παρόμοια αίσθηση. Το Editorial επιτρέπει στους φωτογράφους να φωτογραφίζουν δημιουργικά, και πολλές φορές υπεράνω προσδοκιών. Ενώ δεν θα βρείτε ζωντανές στιγμές σε αυτό το στυλ φωτογραφίας, όλα σχετικά με το Editorial είναι δραματικά, έντονα και σέξι.

Moody and Dark – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Ένα moody ή VSCO-look σημαίνει ότι ο φωτογράφος σας επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν εικόνες από ταινίες (ή μπορεί να παίρνουν  υβριδικές λήψεις –  τόσο σαν από ταινίες όσο και ψηφιακές). Αν αγαπάτε τα φωτεινά και τολμηρά χρώματα και θέλετε οι φωτογραφίες σας να δείχνουν ακριβώς όπως θυμάστε την ημέρα του γάμου σας (από άποψη χρώματος), τότε το moody ύφος μπορεί να μην είναι για σας. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια καλλιτεχνική, ενδιαφέρουσα προοπτική της ημέρας του γάμου σας, τότε αυτό το στυλ μπορεί να είναι η νέα σας εμμονή.

Περιπέτεια  – Φωτογράφοι Γάμου Ηράκλειο Κρήτης

Σκεφτείτε αυτό το στυλ περισσότερο ως ένα χαρακτηριστικό προσωπικότητας και όχι σαν στυλ. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας αγαπάτε να ταξιδεύετε, να εξερευνάτε και να ψάχνετε για κάποιον που θα σας ακολουθήσει όπου και να σας μεταφέρει το όνειρό σας, τότε η εύρεση ενός φωτογράφου που περιγράφει τον εαυτό του ως περιπετειώδη είναι απαραίτητος!

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι περισσότεροι φωτογράφοι δεν τραβούν μόνο ένα ύφος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι φωτογράφοι ενσωματώνουν όλα αυτά τα στυλ στη δουλειά τους με κάποιο τρόπο. Είναι πιο διασκεδαστικό για αυτούς και πιο ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. Έτσι, να έχετε αυτό κατά νου όταν αρχίσετε να ψάχνετε για τις δουλειές τους!

Απαθανατίζουμε τις ωραιότερες στιγμές τις ζωής σας. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, μία τρυφερή στιγμή
Απαθανατίζουμε τις ωραιότερες στιγμές τις ζωής σας. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, μία τρυφερή στιγμή ___ Studioa14.gr