Κρήτη: Κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 2,5 ετών κόρη του…?

Μια φρικτή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος νηπίου αναβιώνει αυτές τις μέρες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.  Συγκεκριμένα, για ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης κόρης του, το διάστημα 2017 έως Μάιο του 2018 όταν εκείνη ήταν 2,5 έως 3,5 ετών κατηγορείται ξενοδοχοϋπάλληλος από το Ρέθυμνο, μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του και μητέρας του παιδιού.

Ο ίδιος, καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα για ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου, με το Εφετείο να επαναλαμβάνει την πρωτόδικη απόφαση χωρίς μάλιστα να μειώνει την ποινή στον δράστη, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα.

Όπως αναφέρει το zarpanews, για την υπόθεση της ασέλγειας, η μητέρα του κορτσιού στην κατάθεσή της, αναφέρθηκε στα σημάδια που την έβαλαν σε υποψίες, με την αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού, την προτίμησή του σε βίαιους, «κακούς» χαρακτήρες στα παιδικά, έλεγε σεξουαλικές λέξεις, ενώ υπήρξε και ένα συμβάν με αλλο παιδί στον παιδικό σταθμό που προκάλεσε προβληματισμό.

Το γεγονός ότι το παιδί είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά, επιβεβαιώσαν οι πραγματογνωμοσύνες των ειδικών ενώ στην κατάθεσή της η παιδοψυχίατρος υποστήριξε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια.