Λασίθι: Αυτός είναι ο 36χρονος που έπεσε από πυροβολισμούς στο Καθαρό – Πήγαν στις κουρές και έβγαλαν τα πιστόλια

Nεκρός έπεσε ο αγροκτηνοτρόφος από την Ιεράπετρα, Γιώργος Νταγιάκος.

Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του

Το γλέντι μετατράπηκε σε τραγωδία

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/7 στο Καθαρό Λασιθίου, όταν άνδρας έπεσε νεκρός από τη σκανδάλη που -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- τράβηξε κατά λάθος ο μπατζανάκης του. Τουλάχιστον αυτό το ενδεχόμενο εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός έπεσε ο αγροκτηνοτρόφος από την Ιεράπετρα, Γιώργος Νταγιάκος.

Όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός γλεντιού που είχαν στήσει για κουρές -το έθιμο που κουρεύουν τα πρόβατα- συντοπίτες και συγγενείς στο Καθαρό Λασιθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρευρισκόμενοι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Σε κάποια στιγμή, ο μπατζανάκης του θύματος πήγε να βγάλει μια καραμπίνα από το αυτοκίνητό του και εκείνη τη χρονική στιγμή τράβηξε κατά λάθος τη σκανδάλη και πυροβόλησε θανάσιμα τον άνδρα. Ενδεχομένως να έριξε μπαλοθιές και κάποια σφαίρα τον βρήκε μετά από εξωστρακισμό. Η έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον μπατζανάκη.

Τον άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.