«Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω»

Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω
Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω

Συγγενής 51χρονης «φυλακισμένης» στην Λάρισα: «Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω» «Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την 51χρονη, που μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 76χρονης μητέρας της το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε από την αστυνομία κλεισμένη στο σπίτι σε συνοικία κοντά στο κέντρο της Λάρισας.

Όπως ανακάλυψαν οι Αρχές, για 42 χρόνια (δηλαδή από εννέα ετών) η γυναίκα ήταν κλεισμένη στο διαμέρισμα. Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

Συγγενής της 51χρονης που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας αποκάλυψε, ότι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι-φυλακή, το ίδιο και πολύ συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια.

Όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά:

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως, αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω.

ίχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο.

Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».