Μυλοπόταμος: Η πρώτη σοδειά της ΕΛΑΣ μια «μίνι» φυτεία με χασισόδεντρα – Στα «πράσα» ο καλλιεργητής

Εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 49 δενδρύλλια κάνναβης - Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης,

Εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 49 δενδρύλλια κάνναβης – Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης το πρωί της Τρίτης, 27 Ιουνίου, εντοπίστηκε η πρώτη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σαράντα εννέα (49) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μάλιστα, την ώρα της επιχείρησης των υπαλλήλων τους Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκε να μεταβαίνει ο 30χρονος ημεδαπός και να προβαίνει σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη. Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σήμερα (27.06.2023) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσιών σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σαράντα εννέα (49) δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκε να μεταβαίνει ο ημεδαπός και να προβαίνει σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη. Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».