Ο Ν.Μουτσινάς επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Π.Σαράκη επειδή υπερασπίστηκε την παραδοσιακή οικογένεια!

«Δεν επιθυμούμε αυτό το είδος οικογένειας να είναι το πρότυπο», είπε ο βουλευτής αναφερόμενος σε μια αφίσα με δύο gay άνδρες

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, μίλησε την επόμενη των εκλογών σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπεράσπιση της παραδοσιακής οικογένειας.

Παρουσίασε μάλιστα και μια φωτογραφία αφίσας σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας, με δύο gay άντρες να κρατούν στην αγκαλιά τους ένα παιδί και ανέφερε: «Δεν επιθυμούμε αυτό το είδος οικογένειας να είναι το πρότυπο για την ελληνική κοινωνία. Εμείς υπερασπιζόμαστε την παραδοσιακή οικογένεια».

Αυτό ακριβώς το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να εκφράζει την ενόχλησή του για όσα είπε ο Παύλος Σαράκης.

«Θέλω να σας πω την άποψή μου, γι’ αυτήν πληρώνομαι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό να ξέρετε, δίνεται ένα περιθώριο. Δεν είναι μόνο του κ. Σαράκη η άποψη αυτή, έχει πίσω ένα ολόκληρο κόμμα, έχει πίσω ψηφοφόρους, οι οποίοι ήταν πολλοί και έβαλαν το κόμμα στη Βουλή. Ίσως να κάνετε μια κουβέντα με τον εαυτό σας, μην ανταλλάσσετε απόψεις τέτοιου τύπου, για να καταλάβετε ότι δεν σημαίνει ότι κάτι που συμβαίνει είναι πρότυπο. Μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι πρότυπο.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή ζει και ποιος είναι ο κύκλος του. Ανοίξτε τον κύκλο σας για να καταλάβετε τι γίνεται. Τα παιδιά είναι στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες, δεν δίνετε καθόλου. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι ένα ζευγάρι που είναι άντρας-γυναίκα είναι πρότυπο. Τίποτα δεν αποτελεί. Ούτε δύο γυναίκες είναι πρότυπο, ούτε δύο άντρες είναι πρότυπο. Τι είναι; Πραγματικότητα.

Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό; Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί. Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη από την πλάτη μέχρι κάτω τα πόδια, το παιδάκι του καίνε τσιγάρα, δεν πειράζει. Είναι μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια».