Σαρωτική πρωτιά για την Αναστασία σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις το 2023

Αναστασία

Μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2023 για την Αναστασία που βρέθηκε στην κορυφή των ψηφιακών και των φυσικών πωλήσεων με τη δουλειά της.

Η 20χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας Αναστασία σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα και το 2023.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία ήταν η μόνη γυναίκα καλλιτέχνιδα με 3 τραγούδια της («Σημάδι», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς») στο Top20 του Official IFPI Greek Airplay Chart 2023, με τα «Λίγο Λίγο», «Αμαρτίες» και «Φλόγα» να κατέχουν επίσης μία θέση στα 200 πρώτα!

Τόσο το «Μυστικό», όσο και το «Σημάδι» βρέθηκαν στο Νο1 του Official IFPI Airplay Chart μέσα στη χρονιά, με την Αναστασία να είναι η μόνη γυναίκα που βρέθηκε στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων το 2023, και μάλιστα με 2 τραγούδια.

Ακόμα, στις digital πωλήσεις ήταν η Νο1 λαϊκή καλλιτέχνιδα με το τραγούδι «Μυστικό», έχοντας ακόμα 3 τραγούδια της στα 100 πρώτα («Σημάδι», «Μη Μιλάς» και «Λίγο Λίγο»), ενώ παράλληλα χτύπησε πρωτιές και στα YouTube trends με όλα τα music video που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά («Μυστικό», «Μη Μιλάς» και «Σημάδι»).

Διπλά πλατινένια η «Ευχή» της

Την κορυφή στις γυναίκες κατέκτησε και στις φυσικές πωλήσεις, με το διπλά πλατινένιο ντεμπούτο album της «Ευχή» που κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI / Universal τον Ιούνιο και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Το 2024 αναμένεται επίσης «γεμάτο» από Αναστασία, καθώς μπορεί η ίδια να κυκλοφόρησε το mini album με διασκευές με τίτλο «Ό,τι Μ’ Αρέσει» στα τέλη του Νοέμβρη, παράλληλα όμως συνεχίζει και βρίσκεται εντατικά στο στούντιο ετοιμάζοντας τα νέα της τραγούδια, ένα από τα οποία θα απολαύσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αυτήν την περίοδο η Αναστασία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Έναστρον στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και των Μελισσών, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί και sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Βρείτε το album «Ευχή» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: