Σασμός: Τελειώνουν τη σειρά πριν καν αρχίσει – Προβλήματα στα γυρίσματα που ΔΕΝ ξεκίνησαν!

Στον αέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς Σασμός με πολλά να είναι τα προβλήματα στην παραγωγή.

Ο Σασμός, η αγαπημένη σειρά του ALPHA που θα μας συντροφεύσει τα βράδια του χειμώνα για τρίτη σεζόν, έχει σταματήσει σε ένα κομβικό σημείο προκειμένου να κρατά εμάς τους τηλεθεατές σε αγωνία!

Γιατί βέβαια μπορεί να υπάρχουν τα διάφορα spoilers, ωστόσο τα γεγονότα δε θα μείνουν εκεί! Η ιστορία τρέχει και μαζί με αυτή και εμείς, που περιμένουμε να μάθουμε το μέλλον ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες αλλά και την εξέλιξη αυτού του μεγάλου έρωτα ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ!

Όμως όπως τουλάχιστον μαθαίνουμε, η σειρά κοντεύει να τελειώσει πριν καν… αρχίσει! Κι αυτό γιατί ενώ μαθαίνουμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, αυτά δεν έχουν αρχίσει καν!

Σύμφωνα με τη Real, αρκετοί ηθοποιοί της σειράς βρίσκονται σε θεατρικές περιοδείες, ενώ έχουν προκύψει και κάποια εσωτερικά ζητήματα της παραγωγής.

Έτσι, τα γυρίσματα έχουν οριστεί να ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου, ενώ το σκηνοθετικό team της σειράς αλλάζει, καθώς έφυγε από τον «Σασμό» ο Κώστας Κωστόπουλος, που είχε αναλάβει την καθημερινή σειρά από την πρεμιέρα της. Τη θέση του παίρνει η Ζωή Φιλίππα μαζί με τους Κώστα και Γιάννη Σαμπάνη.

Την ίδια στιγμή, στον Alpha επικρατεί ανησυχία -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αναφορικά με το πώς θα κινηθεί η ιστορία σεναριακά, καθώς -όπως λέγεται και γράφεται- δεν υπάρχει πλέον επικεφαλής στο σεναριακό team.

Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε προκειμένου να ξεπεραστούν τα εν λόγω εμπόδια άμεσα, ώστε η σειρά να επανέλθει χωρίς καθυστέρηση.

Τι ακριβώς έχει συμβεί;