Πώς να προσελκύεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου για να ζεις πιο ευτυχισμένα- 7 είναι τα μυστικά

Όλοι μας νιώθουμε πως ένα ζεστό και θετικά φορτισμένο σπίτι μπορεί τελικά θα μας οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Μεταμόρφωσε το σπίτι σου και αναβάθμισε τη ζωή σου με αυτά τα 8 μυστικά.

Είναι εφικτό να προσελκύσεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου, μετατρέποντάς το σε ένα μέρος γαλήνης και ασφάλειας, προστατευμένο από το άγχος και την αρνητικότητα. Όλοι μας νιώθουμε πως ένα ζεστό και θετικά φορτισμένο σπίτι μπορεί τελικά θα μας οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι και τα αντικείμενα έχουν μια αύρα ικανή να επηρεάσει τις διαθέσεις και τις ζωές μας, υπάρχουν μέρη όπου ασυνείδητα αισθανόμαστε ένταση ή, αντίθετα, μέρη όπου χαλαρώνουμε φυσικά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μέρη όπου περνάμε πολύ χρόνο απορροφούν τις ενέργειες που εκπέμπουμε και στη συνέχεια τις απελευθερώνουν καθώς τις βιώνουμε.

Η Jennifer Lopez παραθέτει το αρχοντικό Bel-Air για 42,5 εκατομμύρια δολάρια

Έτσι, όταν υπάρχουν πολλές σκέψεις, ανησυχίες και προβληματισμοί, είναι καλή πρακτική να καθαρίζουμε τακτικά τους χώρους μας από την αρνητική ενέργεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο τακτοποίηση, αναδιάταξη και χρήση μικρών προσαρμογών για να διώξεις τις αρνητικές ενέργειες και να προσελκύσεις θετικές στο σπίτι σου.

7 πράγματα για να ανανεώσεις τον χώρο όπου ζεις και εργάζεσαι μέσα στο σπίτι

1.Άνοιξε τα παράθυρα και σήκωσε όλα τα στόρια

Αν θέλεις να διώξεις κάθε είδους ένταση ή αρνητικότητα, άνοιξε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα για να μπει όσο το δυνατόν περισσότερο φως. Όταν αισθανόμαστε πεσμένοι, τείνουμε να αποσυρόμαστε μέσα μας, ευνοώντας το σκοτάδι ή τον απαλό φωτισμό. Αυτό είναι ένα λάθος. Για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να απορροφήσεις όλα τα οφέλη του ηλιακού φωτός, είναι απαραίτητο να ανοίξεις ό,τι μπορείς και να αφήσεις τη θετική ενέργεια να ρέει.

2. Αξιοποίησε τα οφέλη των φυτών

ιδανικο σπίτι

Τα φυτά λειτουργούν ως φυσικό φίλτρο ενάντια σε κάθε είδους αρνητική ενέργεια, ιδιαίτερα στο στρες. Έχουν ηρεμιστική δράση και προάγουν ένα υγιές περιβάλλον βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα. Φυσικά, τα φυτά πρέπει να είναι αληθινά και σε καλή υγεία.

3. Ρίξε αλάτι στους χώρους διαβίωσής σου

Αν θέλεις να καθαρίσεις το σπίτι σου από τις κακές δονήσεις, το αλάτι θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Οι κρύσταλλοι του είναι ικανοί να απορροφούν αρνητικές ενέργειες. Δοκίμασε να πασπαλίσεις λίγο αλάτι γύρω από το σπίτι και άσε το να καθίσει για τουλάχιστον μια ώρα πριν το καθαρίσεις. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις μια χούφτα αλάτι σε μικρά μπολ στις γωνίες των δωματίων.

4. Μετακίνησε τα έπιπλα

έπιπλα

Τα έπιπλα παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στον επηρεασμό της ψυχικής σου κατάστασης. Η αλλαγή της διάταξης των επίπλων σου μπορεί να φαίνεται μικρό πράγμα, αλλά μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Χωρίς απαραίτητα να τηρείς τις αρχές του Φενγκ Σούι, δοκίμασε να αλλάξεις τις θέσεις των τραπεζιών και των καναπέδων μέχρι να αισθανθείς μια νέα αίσθηση ευεξίας.

5. Χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια

Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για τη μείωση της έντασης και του στρες, και το ίδιο ισχύει και για τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας που φέρνεις στο σπίτι. Αγόρασε έναν καλό διαχύτη ή ένα ωραίο κερί και απελευθέρωσε αιθέρια έλαια στο περιβάλλον που ταιριάζουν καλύτερα στην κατάσταση που βιώνεις. Λεβάντα, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, πατσουλί ή θυμίαμα είναι υπέροχες επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις!

Διάβασε επίσης: Έχεις άσχημη ημέρα; 10 σκέψεις που θα στρέψουν την ενέργειά σου εκεί που πρέπε

6. Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου

ζεστό σπίτι
https://www.instagram.com/ericpiasecki/

Η προσπάθεια εξάλειψης των αρνητικών ενεργειών στο σπίτι σας είναι άσκοπη, αν ξεχάσεις ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι πρωταρχικές πηγές ενέργειας και οι στάσεις και τα συναισθήματά μας επηρεάζουν το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας. Ό,τι σε προβληματίζει θα καθυστερήσει αν δεν προσπαθήσεις να αλλάξεις την οπτική σου (όπως ακριβώς αναδιάταξες τα έπιπλα). Η μείωση του άγχους, του φόβου και του θυμού είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις εκ νέου. Και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, δεν είναι αδύνατο να κρατήσεις μακριά όλη την κακή ενέργεια. ‘Αφησέ τα όλα έξω από το σπίτι σου.