Πώς να βρείτε το προσωπικό σας στυλ σε 5 βήματα

Πώς να βρείτε το προσωπικό σας στυλ σε 5 βήματα
Πώς να βρείτε το προσωπικό σας στυλ σε 5 βήματα

Το να βρείτε το προσωπικό σας στυλ δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν όμως στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε περισσότερα για το ρούχο που σας ταιριάζει.

Το προσωπικό στυλ είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε την άποψη μας για τη μόδα, μέσα από τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε και τον τρόπο που τα συνδυάζουμε. 

Κοιτάξτε τη δική σας ντουλάπα . Σκεφτείτε τα ρούχα που έχετε που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ποια είναι τα αγαπημένα σας αντικείμενα στην ντουλάπα σας; Τραβήξτε αυτά τα κομμάτια και σκεφτείτε γιατί σας κάνουν να νιώθετε καλά. Παρατηρήστε τι κοινό έχουν.

Βρείτε έμπνευση μόδας . Όταν αναζητάτε έμπνευση μόδας , ξεκινήστε με την οικογένεια και τους φίλους των οποίων το στυλ θαυμάζετε. Αφιερώστε χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρατηρήστε πώς ντύνονται φίλοι και διασημότητες, από casual ντυσίματα όπως crop tops και κολάν μέχρι μπλέιζερ και ζιβάγκο για δουλειά.

 Τα ιστολόγια είναι γεμάτα συμβουλές μόδας και έμπνευση, οπότε βρείτε μερικές fashion bloggers των οποίων το στυλ σας ενδιαφέρει και ψάξτε στα αρχεία τους για τα αγαπημένα σας ρούχα. 

Εάν υπάρχει μια διασημότητα ή μια επιρροή του οποίου το στυλ σας αρέσει, προσπαθήστε να μάθετε ποιος είναι ο στυλίστας αυτής της διασημότητας και αναζητήστε έμπνευση.

 Τα περιοδικά μόδας είναι μια άλλη εξαιρετική πηγή. Μάθετε για διαφορετικούς τύπους στυλ και προσδιορίστε αυτούς με τους οποίους ευθυγραμμίζεστε περισσότερο.

Δημιουργήστε έναν πίνακα διάθεσης μόδας . Ένας πίνακας διάθεσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εργαστείτε για να αναπτύξετε το προσωπικό σας στυλ. Αφού συγκεντρώσετε την έμπνευσή σας για τη μόδα, συγκεντρώστε τις εικόνες σε έναν πίνακα διάθεσης. 

Ακόμα κι αν η έμπνευσή σας είναι παντού, μπορεί να ανακαλύψετε ότι πολλά από τα μοντέλα σας φορούν τζιν τζιν, πολλά φορούν μάξι φορέματα, πολλά φορούν μπλουζάκια με βολάν — αυτό είναι ακόμα μια γενική ατμόσφαιρα ή διάθεση που πας για.

Επιλέξτε δύο ή τρεις εικόνες που υποδεικνύουν την αισθητική της ομάδας και κρατήστε αυτές τις εικόνες στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να τις δείτε όταν βγαίνετε για ψώνια.

Δημιουργήστε μια καψούρα γκαρνταρόμπα . Η γκαρνταρόμπα με κάψουλες είναι μια συλλογή βασικών στοιχείων που μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε για να δημιουργήσετε αβίαστα looks. Πρόκειται για κλασικά κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν με όλα: ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ένα τζιν μπουφάν, απλά μπλουζάκια, μια δερμάτινη tote.

 Μπορεί να έχετε ήδη μερικά από αυτά στη ντουλάπα σας: Κρατήστε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και αντικαταστήστε όλα τα άλλα με βασικά που πραγματικά λειτουργούν για εσάς. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι απλά, αλλά θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ, παρέχοντας τη βάση για πιο συναρπαστικά κομμάτια.

Πειραματιστείτε με μοναδικές επιλογές στυλ . Αφού φτιάξετε την capsule συλλογή σας, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μοναδικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας στο στυλ. 

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο πειραματισμό, οπότε να θυμάστε ότι δεν πειράζει αν αλλάξετε γνώμη. 

Το προσωπικό στυλ είναι να παίζεις με τη μόδα για να ανακαλύψεις ποια ρούχα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Ξεκινήστε με τολμηρά αξεσουάρ και ποπ χρώμα και, στη συνέχεια, δουλέψτε για την ανάμειξη και την αντιστοίχιση εκτυπώσεων και υφών.