Συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ !Ψάξτε για έναν οικείο γάμο

Συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ !
Συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ !

Η (αγορά) του γάμου εξελίσσεται συνεχώς, με όλο και περισσότερα ζευγάρια να επιλέγουν μια μη παραδοσιακή προσέγγιση. Υπάρχει μια νέα ατμόσφαιρα σε εξέλιξη, και όσο κλισέ, όσο κι αν φαίνεται, είναι ένα ζεστό ασαφές συναίσθημα! 

Όλοι βουίζουν επειδή περνούν χρόνο με τα αγαπημένα τους άτομα και προφανώς μπορείτε να αισθανθείτε την αγάπη. Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός, να περιμένετε περισσότερη αγάπη από όλους. 

Ναι, εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, αλλά οι μικρότεροι γάμοι είναι συνήθως πιο αποδοτικοί από τους μεγαλύτερους. Όσο μικρότερος είναι ο χώρος, τόσο λιγότερα είναι τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά και, ειδικότερα, οι τιμές τροφοδοσίας.

 Οι δαπάνες συνήθως αυξάνονται όσο αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, ένας οικείος γάμος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος.

Όλοι αξίζουμε έναν άψογο γάμο που είναι απολύτως όπως τον είχαμε ονειρευτεί. Οι οικείοι τελετές και οι μικρότεροι προϋπολογισμοί μπορεί να σας έκαναν να μην έχετε HMUA για τις γιορτές στο σπίτι σας. 

Αλλά μπορείτε ακόμα να κοιτάξετε προσεκτικά με αυτές τις συμβουλές και κόλπα μακιγιάζ. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η περιπέτεια θα σας μείνει αξέχαστη.

Εικόνα: Shutterstock

Είναι επίσης σημαντικό να κρύβετε μπαλώματα ή ατέλειες με ένα concealer. Χρησιμοποιήστε ένα έγχρωμο concealer, όπως κίτρινο ή πράσινο, για να καλύψετε τις κοκκινωπές ατέλειες στο δέρμα σας για να το φωτίσετε. Κάντε μια δοκιμή εκ των προτέρων για να ελέγξετε ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματός σας


Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο μακιγιάζ ή ένα σφουγγάρι για να εφαρμόσετε ένα foundation χωρίς SPF και ανακατέψτε το καλά. Εφαρμόστε το foundation στα άλλα μέρη του προσώπου ξεκινώντας από το κέντρο και ανακατεύοντας προς τα έξω. Ένα foundation με ματ φινίρισμα είναι επίσης μια υπέροχη επιλογή. 


Είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση βάσης με SPF γιατί θα δώσει στο πρόσωπό σας ένα μη κολακευτικό εφέ «φλας» στις εικόνες.

 Την ημέρα του γάμου σας, ούτως ή άλλως δεν θα περάσετε πολύ χρόνο στον ήλιο!Χρησιμοποιήστε ένα highlighter στα ψηλότερα επίπεδα του προσώπου, όπως τα κόκκαλα των μάγουλων, τη γέφυρα της μύτης, το κέντρο του μετώπου και το τόξο του Έρως, για να δώσετε μια λάμψη

Για το Bronzer 

Στις φωτογραφίες, το bronzer χρησιμοποιείται συνήθως για να διαμορφώσει έντονα το περίγραμμα του προσώπου και να το κάνει να φαίνεται λαξευμένο και αιχμηρό.

  • Εφαρμόστε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ρουζ, ιδανικά γωνιακό, στα πλάγια του πηγουνιού, αλλά όχι στο κέντρο, με πινελιές. 
  • Εφαρμόστε με την ίδια μέθοδο στα πλαϊνά του μετώπου, καθώς και στα δύο μέρη του ρινικού οστού, αλλά όχι στο πάνω μέρος. 
  • Ρουφήστε τα ζυγωματικά σας και απλώστε ελαφρά το μπρονζέ στο επάνω τμήμα των περιγραμμάτων, προς το αυτί. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν διατρέχει το μήκος του περιγράμματος.

Εικόνα: Shutterstock 

Για το ρουζ

  • Ένας λεκές στα μάγουλα λειτουργεί εξαιρετικά εάν έχετε λιπαρό δέρμα. Ακόμα κι αν ιδρώνετε πολύ ή έχετε λιπαρό δέρμα, οι λεκέδες φαίνονται δροσεροί και διαρκούν πολύ. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κάθε φορά, γιατί είναι δύσκολο να αναμειχθεί μόλις πήξει στο δέρμα σας (άρα το όνομα!).
  • Οι κρεμώδεις φόρμουλες είναι κατάλληλες για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες και έχουν δύναμη μεγάλης διάρκειας. Το κρεμ ρουζ απλώνεται εύκολα, διατίθεται σε διάφορα χρώματα και δίνει στο δέρμα μια φρέσκια, νεανική όψη.
  • Επιμείνετε σε μια φόρμουλα πούδρας εάν έχετε ξηρό δέρμα. Το ρουζ σε σκόνη είναι φανταστικό για να γλιστράει πάνω από τους πόρους για ένα αποτέλεσμα θαμπώματος και οι λεκέδες και οι λοσιόν, αντίθετα με την κοινή γνώμη, δεν είναι ιδανικά για ξηρό δέρμα: Όταν στεγνώσουν, μπορεί να σπάσουν, επιδεινώνοντας την εμφάνιση ξηρότητας.

Για τη σκιά ματιών 

  • Το χρυσό μακιγιάζ ματιών είναι δημοφιλές στις Ινδές νύφες επειδή συμπληρώνει τα κόκκινα, ματζέντα ή πράσινα lehengas, ghagras ή βαριά σάρι τους. Αυτό είναι το χρώμα που χρησιμοποιείτε αν θέλετε να το παίξετε με ασφάλεια.
  • Για να δημιουργήσετε μια λεπτή, καπνιστή εμφάνιση, βάψτε τα βλέφαρά σας με μια χρυσή ή ροδακινί απόχρωση και εφαρμόστε σκιά ανθρακί στο εξωτερικό περίγραμμα του βλεφάρου. 
  • Χρησιμοποιήστε μια καφέ απόχρωση στην εσωτερική πτυχή για να αποκτήσετε αυτό το look. Για τα κόκαλα των φρυδιών, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε χρυσή σκιά ματιών αντί για ασημί.

Εικόνα: Shutterstock 

Για το Eyeliner

  • Την ημέρα του γάμου σας, μην έχετε καφέ ή μπλε eyeliner. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ένα απλό jet-black επένδυση που είναι επίσης αδιάβροχο. 
  • Σχεδιάστε μια παχιά γραμμή από πάνω και μια βαριά γραμμή στο κάτω βλέφαρο με ένα δυνατό kajal , μουτζουρώνοντάς το μέχρι την εξωτερική γωνία για αυτό το πρόσθετο ποπ.
  • Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μάσκαρα που τονώνει τον όγκο. Οι μάσκαρες με κατσαρά βουρτσάκια είναι καταπληκτικές για το μπούκλωμα των βλεφαρίδων σας.
  • Χρησιμοποιήστε τεχνητές βλεφαρίδες για να τραβήξετε την προσοχή και να ανοίξετε τα μάτια σας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα και φωτεινά. 
  • Θυμηθείτε να κάνετε μερικές δοκιμές πριν από την ημέρα του γάμου για να εγγυηθείτε ότι δεν υπάρχει χώρος για λάθη τη μεγάλη ημέρα.

Για το κραγιόν 

  • Εάν τα χείλη σας είναι λεπτά, επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν με τον τόνο του δέρματός σας για να τα ευθυγραμμίσετε κατά μήκος της φυσικής γραμμής. 
  • Εάν τα χείλη σας είναι σαρκώδη, χρησιμοποιήστε ένα πιο βαθύ χρώμα για να γραμμώσετε τη φυσική γραμμή των χειλιών. 
  • Χρησιμοποιήστε κραγιόν που ταιριάζει πολύ με το υπόλοιπο σύνολό σας. 
  • Για μεγαλύτερα χείλη, προτιμήστε το βυσσινί ή το σκούρο κόκκινο, ενώ για τα λεπτά χείλη επιλέξτε ροδακινί ή ανοιχτό ροζ. 
  • Τα άτομα με λεπτά χείλη πρέπει να χρησιμοποιούν πιο πυκνά χείλη αντί για lip gloss, ενώ όσοι έχουν μεγάλα χείλη θα πρέπει να χρησιμοποιούν απλό lip gloss, εστιάζοντας περισσότερο στο κέντρο του χείλους.